Partner

close
Banner iklan disini

Oblíbený styl/ Favourite style

Tak přesně takovéhle outfity mám ráda. Není v tom žádná křeč a je to tak strašně elegantní, ženské a pohodové zároveň. Tleskám jejich stylistům :)
This kind of outfits I really like. It's so elegant, feminine and casual as well. I applaud their stylists:)







ta kabelka/ the bag ....whau:)




Dnešní "véča"/ Today´s dinner

Čočkový salát - to byla naše dnešní véča :) Je to úplně jednoduché. Do převařené, zchladlé čočky přimícháte co si jen zamanete. Já tam dala: kapie, cherry rajčata, kyselou okurku a červenou cibuli. No a výsledek byl fakt dobrej :) 
Lentil Salad - it was our dinner today:) It's quite simple. The boiled, cooled lense stir just with what you want. I added: red paprika, cherry tomatoes, pickled cucumber and red onion. And the result was really good:)




Čísla/ Numbers



Čísla – provází nás celým životem. Ať už to je naše datum narození, kterým všechno začíná, přes naše životní číslo (jsem trošku „úchyl“ do astrologie, numerologie atd.), telefonní číslo, číslo podprsenky :), číslo OP, číslo bot, číslo bank. účtu aj.  
Já tu dnes budu psát o čísle domu. Máme takové barevné, keramické. Vždycky se mi líbila tato čísla v Itálii nebo ve Španělsku na těch jejich úžasných baráčcích, a tak jsme si taky jedno pořídíli, a to právě v Itálii. Je ovšem takové malé, a tak jsem si nechala dovézt ještě další od „tchyně“ ze Španělska. A vzhledem k tomu, že ona je do těchto čísel také zblázněná (přece jen žila několik desítek let ve Španělsku, tak ví, kde nakupovat za dobré ceny), koupila mi hned 2 varianty čísel. Tak které se Vám líbí nejvíc ? Mně teda to první :) Hezký den. Petra



Numbers - guide us through whole life. Whether it's our birthday, which all starts, life number (I'm very interested in astrology, numerology, etc.), telephone number,bras number:), identity card number, shoe size, bank account number, etc.  
Today I'll write about the house number. We have a colorful ceramic one. I always liked those numbers in Italy or in Spain on their most amazing buildings, and so we bought one too in Italy. However, it is quite small on our house, so I asked "mother in law" to bring me other from Spain. And given that she likes these house numbers too (she had been living in Spain many years, so she knows where to buy them for a good price), she bought me 2 versions of numbers. So which do you like most?  My favorite is the first one. Have a nice day. Petra  

"Napsáno s chutí"….už na stáncích/ "Napsáno s chutí"....already in newsstands

Jsem maximalistka – když něco dělám, tak obvykle ve velkém. Svetr si obvykle kupuju ve 2-4 různých barvách, při slevách vše beru tak 3x, když párty, tak ne jen na 1 večer :) a mohla bych pokračovat.
A tak je to i s oblíbeným Apetitem, i když – jak se to vezme.
Toto maxi číslo, které vychází 2x ročně si kupuji celkem pravidelně.
A právě teď je na stáncích maxi číslo z období únor – červen 2011. Proč si přece kupovat předplatné, když takhle mě to vyjde o polovinu méně :)
I am a „maximalist“ - when I do something, it is usually big :)   I usually buy a sweater in 2-3 different colors, during discounts  I take everything 3 times, when I plan party, it´s not just for 1 night:)  and I can continue.
And so it is with popular „Apetit magazine“, but….
The maxi edition which comes 2x a year I buy quite regularly.
And now is the maxi edition from February - June 2011 in newsstands .
Why should I buy magazine subscription when I can buy it for half price now….



Mňam, tohle bych si hned dala.
Yummy, I am hungry:)


Také ráda nakukuji do kuchyní slavných….no řekněte, není tahle pěkná ?

I also like look into the kitchens of famous cooks .... Well say, is not this nice?
A toto je moje sbírka./ And this is my Apetit collection (from 2007):


Lindex vs. H&M

Musím se s Vámi podělit o oblíbené módní reklamy. Radši teď, než mě ta aktuální oblíbená (Lindex) omrzí (v TV jde asi tak 1000x denně).

Jedná se o značky Lindex (California Denim) a H&M (Spring Awakening 2011).

Neříkám, že patří k mým nejoblíbenějším značkám (většinou nakupuji impulsivně v mnoha obchodech a různé značky), ale TV reklamy mají krásné :) Tak jednoduché a přesto efektní...
A co Vy ? Jaké jsou Vaše oblíbené reklamy a obchody?
I have to share with you favorite fashion commercials. Better now than I was tired of the current favorite - Lindex (in the TV now probably 1000x a day).
It´s about Lindex (California Denim) and H&M (Spring Awakening 2011brands.
I'm not saying that they are my the most favorite fashion brands (I usually do shopping impulsively in several fashion shops and several brands), but their TV commercials I like very much :) They are so simple but effective....
And what about you? What TV commercials and fashion shops are your favorite ?