Koko a její "Menu domů"


Objevila jsem super web, blog a video recepty "MENU DOMŮ".
To vše v podání Koko. Že nevíte kdo je Koko ? Přece Veronika Kokešová, moderátorka ranního show Expres rádia 90,3 FM a také testovač slev na Slevomatu :)
Je to holčina, která má vystudovanou vysokou hotelovou školu a její projekt "Menu domů" spočívá v tom, že navštěvuje luxusní restaurace, kde spořádá několik lahůdek, které potom doma stejně dobře - ne-li líp uvaří a porovná jejich cenu. Leckdy je cena desetinová - např. u prasečík oušek - ZDE.
Recepty jsou jednoduché, takže je dokáže uvařit určitě každý:)
Její jídla vypadají úžasně a stejně tak určitě chutnají. No posuďte sami:




Tchibo pro všechny švadlenky

Už jste viděli, co bude od příštího týdne v Tchibu ?
Vychytávky a blbůstky pro všechny švadlenky. Zde malá ochutnávka:






TIP NA VÍKEND - Fashion Market v Holeš. tržnici

Víte už, co budete dělat o víkendu - teda kromě koupání ?
Zkuste navštívit další Fashion market v pražských Holešovicích (koná se ale i v Brně- ale v jiných termínech).
Jedná se o dvoudenní trh s nezávislou módou, šperky a designem. Vystavují a prodávají tam svá díla mladí návrháři a umělci. Každý den večer je tam potom módní přehlídka.
Celý trh podbarvuje hudba DJs.
Doporučuju alespoň jednou něco takového navštívit. Dají se tam totiž sehnat pěkné a hlavně originální věcičky.

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, hala č.7, Bubenské nábř. 306/13
Web: http://lovemusic.cz/holesovice-fashion-market/
Facebook: https://www.facebook.com/events/123656567759286/
Otevírací doba:
Pá 27.7.: 12:00-22:00
So: 28.7.: 10:00-22:00

Vstupné je zdarma a bez bariér.

Fotky z jara jsou ZDE a nebo také ZDE

Rostou....

Dnes ráno jsem vyrazila na houby. Včera v TV říkali, že rostou. Moc jsem tomu nevěřila, ale ano, něco jsem našla a mám z toho radost :)
Sice jsme původně měli vyrazit ve dvou, ale po ranní scéně s "příliš" ranním buzením (6:30 je přece normální hodina, ne?), jsem nakonec vyrazila sama. A udělala jsem dobře. Nikdo mi v lese nefňukal, že ho bolí nohy, nekouřil při houbaření apod. Ano, to vše můj milý, pražák, obvykle dělá:)
Krásně jsem se vyrelaxovala, zazpívala, pěkně zmokla a se skoro plným košíčkem dorazila zdravá a pěkně promočená domů.
Ještě, že jsem dobře předvídala a vzala jsem si pláštěnku a holiny (i když kalhoty jsem ždímala i tak).

A toto je má úrodička:






Záměrně jsem šla přes úžasné místo uprostřed lesa, kde si postavily domy 3 rodiny. No řekněte - tihle lidé umí bydlet, že? I když - pro čerstvé rohlíky bych každé ráno chodit takovou štreku do vesnice nechtěla.




No a tenhle pohled je taky k nezaplacení - to jsem fotila srnku. Sice není vůbec vidět, ale i tak je to krásný...
 A zde je pár momentek přímo z lesa:


Olympijská móda

Už jste viděli úbory jednotlivých zemí, se kterými se chystají na Olympijské hry do Londýna ?
Pokud ne, navštivte určitě  tento blog, který mě k tomuto příspěvku inspiroval a kde autor vtipně popisuje jednotlivé outfity.
Osobně hlasuju za úbory a nebo radši outfity Rumunska a Holandska.

I Francie je moc pěkná, i když hodně konzervativní.
Naše Alpine Pro se tedy opravdu předvedlo. Reprezentovat v holinách - to opravdu nemá obdoby. A to vrstvení saka, šatů, legín, co useknou nohy a holiny k tomu....Cirkus !
No, co říkáte ?
A to zvěrstvo, které provedli Slovákům. No comment....

8. rok

Tento měsíc to je 8 let, co jsem zaměstnaná v "naší" agentuře .
Tolik let! V dnešní době až divný. Každý rok se divím víc a víc. Nikdy bych nevěřila, že tam vydržím tak dlouho. Ale ono to tak rychle utíká, přitom shonu.
Tolik stresu, přesčasů, "vyteklých" nervů, nepříjemných telefonátů, emailů a jednání, tolik zrealizovaných eventů, teambuildingů, promoakcích, vizuálů a  kdoví čeho všeho.....
Obvykle od šéfa dostávám kytku.
Letos to bylo jednoduché, ale o to milejší překvapení - muffin s 8 zapálenými svíčkami a Toffifee :) Rozesmálo mě to a potěšilo zároveň.
Ano, jsem stále větší a větší inventář, jak mě mile rád šéf představuje nově příchozím kolegům.
Ale co - nese to s sebou spoustu výhod - ty tu ale nebudu prozrazovat :)
"Tak práci zdar":)

Moving Tips To New Home

Who would disagree that moving can be one of the most tedious jobs ever? You are packing up your entire life to switch to a new home. It is very easy to get frustrated as you pack up your things and leave many memories behind. However, there are also many hints that can help make this exasperating job much simpler. Below is a guide to many useful moving tips to assist you with your new beginning.


One of the very first and most important things to get you started with the moving process is to make a list. Use a simple spiral notebook to keep track of everything. Note contents of boxes, things to remember, and everything important that you want to be sure not to forget. Proceed with the lists by jotting down where everything should go, which will assist movers in this process. It is an excellent idea to begin early, so you do not run out of time. Remember, packing is very tedious, so do not overdo it.

Now that you have begun the packing process, it is time to find the perfect movers. This is a vital decision to be made to ensure the safety of your belongings. Make sure that the person has excellent referrals, and can be trusted. If you are unsure of where to begin this search, contact a real estate agent who can offer some trustworthy choices. It is a wise idea to get bids from several movers before deciding on one. Also, make sure that the person moving your belongings is insured, bonded, and licensed; you can check up on their business by contacting the Better Business Bureau. Here you will find information to determine if any other individuals have had concerns with their work. Also, the BBB can ensure that the company is legit and not a scam. Keep in mind that price is not the only thing that should be used to make a decision; sometimes cheaper equals desperate.

Now let's move on to some moving tips to help you pack quickly and efficiently. First, in order to avoid backtracking and having to go through the packed suitcases, it is a good idea if every family member packs a suitcase to use for the next few days. Pack everything that you will need such as a change of clothes, bathroom supplies, etc. When packing, it is a good idea to start in one room, and stay there until it is completed. This is the best way to ensure that things are organized for the new home. While packing, if you find items that you no longer use, consider donating them to the needy. Be sure that when you take apart items such as small tables, use tape to secure the screws to the item so they do not become lost. Furthermore, you can save a lot of space by packing pillows with fragile items; this will also protect these items so they do not become broken in the moving process.

When closing up the boxes, form a criss-cross with the tape. Start where the seams of the flaps meet, and run the tape perpendicular to form a cross. Additionally, remember to always stack heavier boxes on the bottom, while trying to keep all boxes under 30 lbs. You can keep a scale handy to weigh boxes to ensure that they are under the limits. This will make the moving process much easier for you and the movers. When packing electronics, it is a good decision to take a photograph of the cords and wires to help you put it back together in your new home. Also, if you have the original packing box, then use it. Additionally, if an item is super heavy, double boxing is a superb idea. Make sure that there are no ends that are loose or cords hanging out, to prevent injuries in the moving process.

Finally, when everything is packed, you need to label the boxes and take inventory. Refer to your lists to ensure that everything has been packed. Also, use a large black marker to write on the boxes what the contents are, or where they belong in the home. Make sure that you label two sides of the box so you can always find the contents when needed. Also, if a box has breakables, do not forget to write fragile on it. Furthermore, if you need something opened first, it is a good idea to write this on the box, which will make the unpacking process much easier. Then, when the boxes are being delivered, verify the delivery with your notebook to ensure nothing has become missing from your belongings.
Moving is a very exciting, yet extensive project. By following the above moving tips, you will be certain that your personal possessions are cared for in the best possible manner. Do not forget to notify the post office to have your mail sent to your new home. Also, notify other important agencies such as schools, physicians' offices, and utility companies. The more organized you are, the easier the moving process will become. Now, it is time to make many new memories in your new home.
Advertise with my Blog

Fesťák tips

Fesťáky jsou v plném proudu. A tak přináším pár tipů, jak se zkrášlit a nebo zviditelnit ? Zkrátka - jak si to skvěle užít.
Začněme třeba s ČELENKAMI:
Momentálně jsou dost IN, a tak proč to nevyužít a dostatečně se s nimi nezviditelnit, že ?
U mě zatím bodují ty květinové a nebo indiánské.







  A nebo barevné proužky do vlasů či piďi funny kloboučky? 


Pro ty odvážnější.... 
A nebo zkrátka klasiku - obyčejný klóbrc.

No a také NÁRAMKY - těch není nikdy dost !

No a pokračujme s BOTIČKAMI:Jak jinak než barevné a dostatečně cool.
Holinky samožřejmě nesmí chybět - bez nich se žádný fesťák neobejde.



No a zde je trochu INSPIRACE ze zahraničí .





A pro ty z Vás, kteří vyráží na fesťáky i s dětmi, nabízím pár nápadů i pro ně: